Choď na obsah Choď na menu

Cestovinový nákyp s jablkami

Uvarené široké rezance alebo iné cestoviny, jablká, vajcia, hrozienka, trochu masla a cukru. 

400 g cestovín (dlhé široké rezance, motýliky, vrtuľky)

750 g nakrájaných jabĺk na tenke plátky alebo malé kúsky

60 - 70 g masla

50 g cukru

3 - 4 vajcia (podľa veľkosti)

hrsť hrozienok

 

Cestoviny uvaríme, scedíme a pomastíme maslom. Necháme vychladnúť.

Primiešame cukor, žĺtky, hrozienka, nakrájané jablká a nakoniec tuhý sneh vyšľahaný z bielkov.

Zapekaciu formu vymažeme maslom, naplníme zmesou a zapečieme do zlata. 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.

Archív

Kalendár
november / 2024

Štatistiky

Online: 2
Celkom: 703985
Mesiac: 4962
Deň: 665