Kuracie stehná na zázvore
Ľahké, rýchle, dobré.
4 vykostené kuracie stehná bez kože
1 mrkva
1 menší pór
100 ml kuracieho alebo zeleninového vývaru
2 PL sójovej omáčky
2 PL medu
zázvor - asi 1 cm kúsok
soľ
olej
Stehná nakrájame na menšie kúsky, osolíme a prudko opečieme na troche oleja. Vyberieme na tanier.
Do výpeku dáme nastrúhaný zázvor,sójovú omáčku, med a vývar. Povaríme.
Prídáme mrkvu a pór nakrájaný na tenšie kolieska a chvíľu restujeme. Vrátime mäso a dobre prehrejeme. Mrkva a pór by nemali byť rozvarené.
Podávame s ryžovými rezancami.
Namiesto póru môže použiť aj cibuľu, tú nakrájame na hrubšie klínky - polmesiačiky.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
Posledné fotografie
Štatistiky
Online: | 25 |
---|---|
Celkom: | 731159 |
Mesiac: | 9611 |
Deň: | 360 |