Cisárske rezne
Pikantné kuracie rezne z indickej kuchyne, stačí prichystať deň dopredu .
Kuracie prsia a stehná z 1 kurčaťa, 4 strúčiky cesnaku, 1 KL mletého čierneho korenia, 1 KL mletého sušeného zázvoru, 2 vajcia, strúhanka, soľ, olej na vyprážanie
Stehná a prsia vykostíme, opatrne naklepeme. Cesnak nakrájame a spolu s korením a soľou utrieme na pastu. Potrieme ňou mäso po oboch stranách a dobre prikryté dáme do chladničky cez noc.
Rozšľaháme vajcia, namočíme v nich mäso, obalíme v strúhanke a vysmažíme na oleji po oboch stranách.
Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.